Tilapiafilet met gedroogde tomaat

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Tomaten ca. 15 minuten in 200 ml warm water weken en afspoelen met koud water. Intussen tagliatelle koken volgens gebruiksaanwijzing. Knoflook pellen en snipperen. In braadpan olie verhitten. Knoflook en prei ca. 3 minuten bakken. Wijnsaus toevoegen. Visfilets bestrooien met zout en peper en op preimengsel leggen. Vis afgedekt in ca. 5 minuten gaar stoven. Intussen tomaten in stukjes snijden. Tomaten toevoegen en nog ca. 1 minuut meeverwarmen. Vis en groente voorzichtig uit pan scheppen. Tagliatelle erbij serveren.

Tilapiafilet met gedroogde tomaat is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met tilapiafilet in ontbijtspek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tempura van tilapia en zomergroenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise vissoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept