Kabeljauw met pasta en dillesaus

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Tagliatelle bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Broccoli schoonmaken, wassen en in roosjes verdelen. Stelen in plakjes snijden. Broccoli in weinig water in ca. 5 minuten beetgaar koken. Kabeljauwhaasjes elk in 2 stukken snijden en bestrooien met zout en peper. Kabeljauw door bloem wentelen. In koekenpan met antiaanbaklaag boter verhitten en op hoog vuur kabeljauw in ca. 4 minuten aan beide zijden bruinbakken. Dillesaus verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Tagliatelle vermengen met dillesaus en over vier borden verdelen. Kabeljauw erop leggen. Serveren met broccoli.

Kabeljauw met pasta en dillesaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Haring in dillesaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomatenfrittata uit de oven met salade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vislasagne met kabeljauw, gerookte zalm en spinazie
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde schol met dillesaus
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept