Gevulde pasta met kaas-bosuisaus

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pasta koken volgens gebruiksaanwijzing. Knoflook pellen en snipperen. In braadpan olie verhitten. Knoflook ca. 3 minuten zachtjes bakken. Kaassaus toevoegen en verwarmen. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. Tomaten wassen, in plakjes snijden en mengen met dressing. Pasta afgieten. Kaassaus en bosui door pasta scheppen. Serveren met tomatensalade.

Gevulde pasta met kaas-bosuisaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Broccolischnitzel met gele rijst
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Pasta Met Kaas-bosuisaus
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broccoli-schnitzel Met Gele Rijst
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept