Knapperig bladerdeeg gevuld met gehakt

4
30 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 ºC. Laat het bladerdeeg ontdooien. Snipper de ui en hak de knoflook fijn.
  • 2 Bak de ui en de knoflook glazig, voeg het gehakt toe en bak op hoog vuur rul. Boen de citroen schoon en rasp de gele schil. Ris de blaadjes van de tijm. Schep de tijm en de citroen door het gehakt. Leg de bladerdeeg plakjes op een ingevette of met bakpapier beklede bakplaat en bak in het midden van de oven in ca. 10 min. lichtbruin.
  • 3 Neem de bakplaat uit de oven. Snijd met een puntig mesje in het midden van het bladerdeeg een cirkel uit de bovenkant, zodat een bakje ontstaat. Schep het gehakt mengsel in de ontstane holte om de kussentjes te vullen. Klop het ei los en bestrijk de deegbakjes en de uitgesneden rondjes ermee. Schuif de bakplaat terug in de oven en bak nog ca. 5-10 min. tot het deeg goudbruin en krokant is.

Knapperig bladerdeeg gevuld met gehakt is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met gehakt en groente
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met vegetarisch gehakt
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika's gevuld met tuinerwten en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortillasandwich met kip en avocado
20 min
Bekijk recept
Maïssoep met bacon
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept