Vistaart
3
sterren op basis van
4
stem(men)
person
4
timer
10 min
restaurant
Hoofdgerecht
link
Albert Heijn
print
Ingrediënten
5 plakjes deeg voor hartige taart (diepvries pak à 450 g)
2 blikjes tonijnmoot op olie (à 85 g)
5 eieren (M)
1 bekertje crème fraîche (125 ml)
100 g gemalen belegen kaas (zakje à 150 g)
zout en peper
2 bakjes fruits de mer (zeevruchten à 150 g)
750 g tomaten
5 eetlepels balsamicodressing (fles à 300 ml)
boter om in te vetten
Bereiding
Deeg laten ontdooien volgens gebruiksaanwijzing. Oven voorverwarmen op 220 °C of gasovenstand
Tonijn laten uitlekken. Eieren loskloppen met crème fraîche en kaas. Op smaak brengen met zout en peper. Vorm invetten en bekleden met deeg. Tonijn en fruits de mer over bodem verdelen. Eimengsel erover schenken. Taart in midden van oven in ca. 35 minuten gaar en goudbruin bakken. Intussen tomaten wassen, in partjes snijden en mengen met dressing. Vistaart serveren met tomatensalade.
Vistaart is een recept van
Albert Heijn
Receptenzoeker
search
Dit vind je misschien ook lekker
Engelse vispastei met tuinerwten »
Aardappel-vistaart »
Vistaart »
Vistaart met prei, venkel en wortel »
Engelse vispastei met tuinerwten »
Aardappel-vistaart »
Vistaart »
Vistaart met prei, venkel en wortel »