Kabeljauwquiche

4
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven op 180 °C. Bekleed de vorm met het deeg. Snijd de vis in stukken, bestrooi met peper en zout en verdeel over de vorm. Snijd de chorizo in blokjes en verdeel over de vis.
  • 2 Klop de eieren los met de slagroom, het paprikapoeder, peper en zout. Schenk in de vorm en strooi de olijven erover. Bak 45 min. Met 600 g in olijfolie geroerbakte spinazie met knoflook een volwaardige maaltijd.

Kabeljauwquiche is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Mediterrane kabeljauwquiche
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane Kabeljauwquiche
30-60 min -
Bekijk recept
Mediterrane Kabeljauwquiche
30-60 min -
Bekijk recept
Mediterrane Kabeljauwquiche
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mediterrane kabeljauwquiche
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane Kabeljauwquiche
30-60 min -
Bekijk recept
Mediterrane Kabeljauwquiche
30-60 min -
Bekijk recept
Mediterrane Kabeljauwquiche
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept