Vistaart

4
20 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bladerdeeg laten ontdooien volgens gebruiksaanwijzing. Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand
  • 4 Courgette wassen en in blokjes snijden. In braadpan boter verhitten en courgette ca. 5 minuten zachtjes bakken. Wijn en kabeljauw toevoegen, aan kook brengen en ca. 3 minuten stoven. Eieren loskloppen met melk, zout en peper. Taartvorm invetten en bekleden met bladerdeeg. Courgette-vismengsel en garnalen over bodem verdelen. Eieren erover schenken. Taart in midden van oven in ca. 35 minuten gaar bakken. Lekker met komkommersalade.

Vistaart is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Vistaart
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Engelse vispastei met tuinerwten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-vistaart
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vistaart met prei, venkel en wortel
Bekijk recept

Vistaart
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Engelse vispastei met tuinerwten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-vistaart
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vistaart met prei, venkel en wortel
Bekijk recept