Spinaziestamppot met cervelaat

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen en snijd ze in stukken. Kook ze 15 min. in een ruime pan water met zout. Giet af en vang het kookvocht op. Schenk 150 ml kookvocht terug in de pan bij de aardappelen.
  • 2 Voeg de bevroren spinazie toe aan de aardappelen en kook nog ca. 5 min.
  • 3 Neem de pan van het vuur. Voeg de olie toe en stamp het aardappel spinaziemengsel met de pureestamper tot een smeuïge stamppot.
  • 4 Voeg de knoflook, de tomaatreepjes en 1-2 el olie uit het potje van de tomaten toe. Schep de cervelaatworst erdoor en verwarm nog 1-2 min. Breng op smaak met peper en zout. Lekker met een gehaktbal met kaas & mosterd (recept elders op ah.nl/recepten).

Spinaziestamppot met cervelaat is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Salamisandwiches met rode tapenade
5 min
Bekijk recept
Fusilli met cervelaat en champignons
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stevige aardappelsalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinbonenomelet
30 min
Bekijk recept

Spinaziestamppot met gegrilde tartaartjes
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krokante zalmburgers met spinaziestamppot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinaziestamppot met ei
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinaziestamppot met vissticks
60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept