PAPRIKA-KIPSALADE

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

S nijd de kip in reepjes en kook ze gaar in 15 minuten. Kook de gele rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking en laat deze daarna afkoelen. Roer een dressing van de mayonaise, yoghurt, chili, paprika en cayennepoeder en tomatenpuree. Halveer de paprika?s, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in reepjes. Verdeel de bosui met loof in smalle ringen. L eg de gewassen ijsbergsla op een ruim bord. Schep de dressing door de kipfilet en de helft van de paprikareepjes. Verdeel de rijst als een bedje op de sla en schik daarop de kipsalade en garneer met de overige paprikareepjes en bosui.

PAPRIKA-KIPSALADE is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kipsalade met sappige mandarijnjes
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Kipsalade met sinaasappel en kerriedressing
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof-kipsalade
20 min
Bekijk recept
Meergranenwraps met kipsalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Puree met rode paprika
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept