Hollandse uiensoep met tostirepen
3
sterren op basis van
4
stem(men)
person
4
timer
25 min
restaurant
Hoofdgerecht
link
Albert Heijn
print
Ingrediƫnten
4 el olijfolie
600 g uien (in ringen)
2 el bloem
1 tl suiker
1/2 tl kaneelpoeder
1 liter kippenbouillon (van tablet)
8 sneden casinobrood (wit (zonder korst))
150 g Goudse kaas (48, geraspt)
4 plakken achterham
Bereiding
Verhit in een pan 2 el olie en bak de uiringen glazig. Bestrooi ze met de bloem, de suiker en de kaneel en bak nog 1 minuut. Schenk de bouillon erbij en breng de soep aan de kook. Laat afgedekt 15 minuten zacht koken en breng de soep op smaak met zout en (versgemalen) peper. Beleg 4 sneden brood met 75 g kaas. Verdeel de ham erover en dek af met de rest van het brood. Snijd elke dubbele snee in 2 repen. Verhit in een pan 2 el olie en bak de tostirepen aan beide kanten goudbruin en krokant. Schep de uiensoep in 4 kommen, bestrooi met 75 g kaas en geef de tostirepen erbij.
Hollandse uiensoep met tostirepen is een recept van
Albert Heijn
Receptenzoeker
search
Dit vind je misschien ook lekker
Frisse garnalencocktail met avocado »
Hollandse spruiten uit de koekenpan »
Frisse haring-bietensalade met appel »
Hollandse roerbak met sperziebonen »