Spaanse Visschotel Met Rijst

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak ondertussen in een hapjespan zonder olie of boter de chorizo op laag vuur goudbruin. Voeg de paprikas toe en bak 5 min. mee .Voeg de tomaten en de olijven toe. Druk de tomaten met een spatel stuk en breng het geheel aan de kook.
  • 2 Draai het vuur laag en leg de vis in de tomatensaus.Stoof 4 min. met het deksel op de pan. Haal het deksel van de pan en stoof nog 3-4 min.
  • 3 Verdeel de vis over 4 diepe borden. Kook de saus nog 2 min in, zodat deze wat dikker wordt en breng op smaak met peper en zout. Verdeel over de vis en serveer met de rijst

Spaanse Visschotel Met Rijst is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met ballen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Spaanse eieren
32 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaanse aardappeltortilla en spinazie a la crème
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vongole op Thaise wijze
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept