Romige courgettepasta met chipolataworstjes

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snipper de ui fijn en de courgettes in blokjes. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en vang het kookvocht op.
  • 2 Verhit ondertussen olie in een koekenpan en bak de chipolataworstjes in 5 min. goudbruin en gaar. Neem de worstjes uit de pan en houd ze op een bord onder een deksel of aluminiumfolie warm. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en fruit de ui 1 min. Voeg de courgettes toe en bak 4 min. mee. Voeg de zuivelspread en 75 ml kookvocht toe en roer goed. Breng op smaak met peper en zout.
  • 3 Schep de spaghetti door het courgettemengsel en verdeel over borden. Serveer met de chipolataworstjes.

Romige courgettepasta met chipolataworstjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Zoete bonen met worstjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel van chipolataworstjes met sla
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolstoof met lamsworstjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quinoa pilav met chipolataworstje
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept