Fricandeau Met Mosterdsaus En Rijstrand

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de boter in een braadpan en bak de fricandeau snel aan alle kanten aan. Bestrooi het vlees met zout en peper. Giet de wijn in de pan en temper de hittebron. Leg het laurierblad, de peperkorrels en lavas bij het vlees in de pan. Stoof het vlees met een deksel op de pan in ongeveer 30 minuten gaar. Schep het vlees uit de pan en dek het toe met aluminiumfolie om het warm te houden. Verwijder het laurierblad en de lavas. Roer de aanzetsels los van de bodem van de braadpan. Giet het cr?me fra?che/ mosterdmengsel bij het braadvet en klop alles met een garde goed door. Kook, terwijl het vlees wordt gestoofd, de rijst gaar volgens de aanwijzing op de verpakking. Stort de rijst in een met water omgespoelde rijstrand en druk de rijst goed aan. Keer de rijstrand om op een wijde, ronde platte schaal. Vul de holte met een groente naar keuze, bijvoorbeeld spruitjes, sperziebonen of spinazie. Snijd de fricandeau in plakken. Rangschik het vlees om de rijstrand en schep de saus eroverheen.

Fricandeau Met Mosterdsaus En Rijstrand is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kleurige Rijstrand Met Romige Kip-kerrie
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visragout In Een Rijstrand
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijstrand Met Bruine Rijst En Feta Kaas
30-60 min -
Bekijk recept
Mosselen In Rijstrand
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Truffelgnocchi met haricots verts, ei en fricandeau
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsfricandeau met romige paprikasaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle vitello tonnato
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept