Snoekbaars Met Aardappelschubben En Gevulde Morieltjes

4
Langer dan 1 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de morieljes weken in water en snijd ze in de lengte doormidden. Vul de holtes voorzichtig op met wat zalmmousse. Leg de morieljes in een pan met een bodempje court-bouillon en laat ze 10 minuten zachtjes sudderen. Blancheer de zeekraal in gezouten water en kook de rijst. Strijk op elke snoekbaarsfilet een dunne laag zalmmousse uit en leg daarop aardappelschijfjes. Laat de schijfjes elkaar overlappen als schubben van een vis. Kruid met peper en zout. Verwarm boter in een pan en bruin er de snoekbaarsfilets aan beide zijden in aan. Bak de kant met de aardappelschubben eerst, draai daarna voorzichtig om. Laat de vis vervolgens 10 minuten garen in een oven van 180?C. Maak de aubergine schoon, snijd in flinterdunne reepjes en bak ze.

Snoekbaars Met Aardappelschubben En Gevulde Morieltjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Aspergesoep met morieltjes
35 min
Bekijk recept
Polenta met kruiden, geroosterde tomaten, morieltjes en gorgonzola
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witte pens, asperges
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
soep van morieltjes
0 min
Bekijk recept

Pie met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde snoekbaars met opperdoezen en garnalen.
0 min
Bekijk recept
Snoekbaars met kruidenkorst en mosterdsaus
0 min
Bekijk recept
Snoekbaars in room
0 min
Bekijk recept