Rijstsalade met mais en kaas

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de tuinerwten volgens de aanwijzingen op de verpakking, voeg de laatste minuut de paprikareepjes toe. Spoel de groente in een vergiet onder de kraan met koud water af. Laat de rijst in een wijde kom afkoelen, schep regelmatig om.
  • 2 Verhit de olie in een wok en bak de ui goudbruin. Voeg de laatste minuut de Italiaanse kruiden toe. Voeg de ui met het bakvet, de tuinerwten, de paprika, de maiskorrels en de kaas bij de afgekoelde rijst en schep om.

Rijstsalade met mais en kaas is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Rozerode rijstsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijstsalade met geroosterde groenten
30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme saffraanrijstsalade met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijstsalade met basilicumdressing
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept