Pasta met vis, garnalen en broccoli

4
20 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verdeel de broccoli in kleine roosjes en snijd de stelen in blokjes. Kook de broccoli de laatste 5 min. mee. Laat de tilapiafilet ontdooien. Kook de pastaschelpjes in ruim kokend water volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 2 Snipper de ui en snijd de tilapiafilet in stukjes. Verhit de olie in een wok of hapjespan en fruit de ui goudbruin. Schep de stukjes tilapia erbij. Bereid de mix voor pasta carbonara met de melk volgens de aanwijzingen op de verpakking en schenk het mengsel bij de vis met uien in de pan. Breng het al roerend aan de kook en kook de saus 2-3 min. door.
  • 3 Giet de pastaschelpjes en broccoli af en schep deze met de jumbogarnalen bij de vissaus in de pan. Warm nog even door en breng op smaak met peper. Serveer het gerecht in diepe borden.

Pasta met vis, garnalen en broccoli is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept