Schelpjes met romige makreel

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwijder het vel en de graten van de makreel en verdeel de vis in stukken. Snijd het witlof in grove stukken. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 2 Verhit ondertussen de olie in een hapjespan en fruit de ui 3 min. Voeg het witlof toe en roerbak 5 min. Voeg de zuivelspread en ca. 100 ml kokend water toe en laat de zuivelspread smelten. Voeg de makreel toe en warm ca. 3 min. door, schep af en toe voorzichtig om. Breng op smaak met peper en zout.
  • 3 Giet de pasta af. Voeg samen met de bieslook toe aan het makreelmengsel. Serveer meteen.

Schelpjes met romige makreel is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Makreelfilet en rabarberchutney
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Minestrone primavera
20 min-
Bekijk recept
Schelpjes met ansjovis & rozijnen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met bleekselderij-tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept