Pittig gevulde courgette met sardines

4
10 min, wachten 20 min -
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Oven op 200 °C voorverwarmen. Couscous volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Sardines laten uitlekken en in stukjes verdelen. Ui en knoflook pellen en fijnsnijden. Courgettes schoon maken, halveren, uithollen en vruchtvlees in blokjes snijden. Peper wassen, halveren, zaadjes verwijderen en vruchtvlees in zeer dunne ringetjes snijden. In braadpan olie verhitten. Ui, knoflook, courgette vruchtvlees en peper 3 min. zachtjes fruiten. Couscous en sardines erdoor scheppen en met zout en peper op smaak brengen. Courgettes vullen met mengsel en in ovenschaal plaatsen en in midden van oven in 20 min. gaarbakken. Lekker met groene salade met vinaigrette.

Pittig gevulde courgette met sardines is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met sardinessaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwiches met rillette van sardines
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Sardinemousse met paprika's en limoen
35 min
Bekijk recept

Nectarines met hammousse
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencurry
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittig gevulde paprika's
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolquiche
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept