Krinkelpasta met kreukelgroente en balletjes

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Fussili volgens gebruiksaanwijzing koken. Ui en knoflook pellen en fijnsnijden. In braadpan olie verhitten. Ui en knoflook 3 min. zachtjes fruiten. Gehaktballetjes toevoegen en nog 5 min. bakken. Groenten laten uitlekken. Sugo en groenten bij gehaktballetjes voegen en geheel zachtjes verwarmen. Fusilli met saus serveren.

Krinkelpasta met kreukelgroente en balletjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balletjes met groenten op z’n Tunesisch
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gele-rijstparels
45 min Snack
Bekijk recept
Fruitige balletjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept