Tomaten-gehaktbrood

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Klop het ei los en snipper de ui.
  • 2 Meng in een kom het gehakt met de tomatenpuree, het ei, de ui en oregano. Breng op smaak met peper en zout. Snijd de tomaten in plakjes en vet de cakevorm in. Schep het gehaktmengsel in de cakevorm en druk er de plakjes tomaat in. Bak het gehaktbrood in ca. 35 min. in de oven gaar.
  • 3 Verhit 15 min. voor het einde van de oventijd de olie in een koekenpan en bak de krieltjes goudbruin en gaar. Snijd het gehaktbrood in plakken en serveer met de krieltjes.

Tomaten-gehaktbrood is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktbrood
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktbrood met ei en champignons
45 min-
Bekijk recept
Gehaktbrood met ei en champignons
45 min-
Bekijk recept

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept