Eikenbladsalade met kippenlevertjes

4
20 min
-
3 sterren op basis van 6 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In wok 2 el olie verhitten en koolraap 5 min. op hoog vuur roerbakken. Koolraap bestrooien met peper en salie. Bouillon erbij schenken en koolraap afgedekt op laag vuur beetgaar laten sudderen, af en toe roeren. Van kippenlevers wit eraf snijden, bestrooien met peper en op plak rookvlees leggen. Rookvlees oprollen en vaststeken met cocktailprikker. In koekenpan met antiaanbaklaag 1 el olie verhitten. Kippenleverrolletjes in 10 min. rondom gaarbakken, uit pan nemen en bakvet afblussen met balsamicoazijn. Kippenlever voorzichtig in plakken snijden. Eikenbladsla, koolraap en plakken kippenlever over vier borden verdelen. Bakvet van kippenlever erover druppelen. Salade met roquefort bestrooien.

Eikenbladsalade met kippenlevertjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Boerenpaté
1u30wachten min Voorgerecht
Bekijk recept
Salade Paysanne de Clémentine
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippenlevercurry
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippenlevertjes met mangochutney
10 min Snack
Bekijk recept

frisse eikenbladsalade met gerookte kip
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Flensjes gevuld met notenragout
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eikenbladsalade met kippenlevertjes
0 min
Bekijk recept
Kaasloempia
10-20 min -
Bekijk recept