Lunchbol met zalm en hüttenkäse

4
10 min
-
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schep de hüttenkäse om met de bosui en de sjalot. Breng op smaak met zout. Beleg de Italiaanse bollen met het kaasmengsel, verdeel er de zalm en kappertjes over en voeg peper naar smaak toe. Wikkel de bollen voor vervoer in vershoudfolie. U kunt de bollen ’s ochtends al bereiden. Verpak de broodjes in vershoudfolie en bewaar in de koelkast.

Lunchbol met zalm en hüttenkäse is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Toast met Hüttenkäse, parmaham en walnoot
10 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Gevulde paprika met Hüttenkäse
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met 3 kazen en erwtjes
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wolkenbroodjes
10 min
Bekijk recept