Salade met ei en rivierkreeftjes
3
sterren op basis van
5
stem(men)
person
6
timer
20 min
restaurant
Lunchgerecht
link
Albert Heijn
print
Ingrediƫnten
3 eieren
2 eetlepels yoghurt
1 eetlepel mayonaise
3 eetlepels olijfolie
1 eetlepel witte-wijnazijn
versgemalen zwarte peper
1 zak veldsla (of waterkers, 75 g)
1 rijpe avocado
1 zak botersla (100 g)
2 bakjes rivierkreeftjes (a 100 g)
Bereiding
Eieren in ca. 7 min. net gaar koken (dooier is vast, maar donkergeel). Intussen dikke dressing kloppen van yoghurt, mayonaise, olie, azijn, mespunt zout en peper naar smaak. Worteltjes van toefjes veldsla plukken of harde takjes uit waterkers verwijderen. Eieren met koud water afspoelen, pellen en halveren. Avocado schillen, halveren en in smalle parten snijden. In slakom veldsla of waterkers mengen met botersla en avocado. Salade voorzichtig omscheppen met yoghurtdressing en rivierkreeftjes. Eieren op salade leggen en bestrooien met beetje zout en peper.
Salade met ei en rivierkreeftjes is een recept van
Albert Heijn
Receptenzoeker
search
Dit vind je misschien ook lekker
Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab »
Grapefruitcocktail »
Tagliatelle met rivierkreeftjes »
Lauwwarme saffraanrijstsalade met rivierkreeftjes »
Salade van zeevruchten en zeeaster »
Franse salade niçoise »
Frisse salade met makreel »
Salade met cranberrypaté-toast »