Thaise kip met eiermie

4
30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kip in blokjes snijden en met zout en peper bestrooien. Marinade maken van 3 eetlepels olie, vissaus en 2 eetlepels citroensap. Knoflook erboven uitpersen. Kip 10 minuten marineren. Eiermie bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Komkommer schillen en in plakken schaven. Van rest van olie, citroensap en zout en peper naar smaak een dressing maken. Dressing door komkommer scheppen. In wok kip en marinade op hoog vuur 5 minuten bakken. Roerbakmix toevoegen en 3 minuten meebakken. Mie toevoegen en door en door verwarmen. Mie met komkommersalade serveren.

Thaise kip met eiermie is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gembereend met shii-take
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mie-wokschotel met paksoi
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene kruidenmie met spitskool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Noedels met gegrilde aubergine en limoenkip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Oesters in bieslookvinaigrette
10 min Snack
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vegetarische filet met wokgroenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept