Spaans triohapje met knoflooksaus

25
20 min
Snack
3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Sugar snaps in pan met ruim kokend water met wat zout in ca. 2 min. knapperig gaar koken. In zeef onder koud stromend water afspoelen en laten afkoelen. In schaaltje sjalot en knoflookdressing door elkaar roeren. Artisjokhartjes halveren en op keukenpapier laten uitlekken. Plakjes serranoham uitspreiden en zijkanten tot op midden naar binnen vouwen. Op elk plakje een sugar snap leggen en plakjes ham oprollen. Chorizoplakjes in vieren vouwen en met olijf en aan cocktailprikker prikken. Plakjes lomo dubbelvouwen en dan één kant tot op midden vouwen. Stukje artisjok erop leggen en met cocktailprikker vaststeken. Schaaltje met knoflooksaus op grote schaal zetten en vleeshapjes ernaast leggen.

Spaans triohapje met knoflooksaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Toum (Libanese knoflooksaus)
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Haantje met knoflookaardappelen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sangria
15 min
Bekijk recept
Tijgergarnalen op zijn Spaans
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pikante rode dipsaus
10 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Knapperige taartjes met salsa van garnalen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept