Rijke paella met kip en garnalen

4
1uur-
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Ontvel de tomaten, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in blokjes. Snipper de ui en snijd de paprika in blokjes. Snijd de chorizoworst in kleine blokjes.
  • 2 Bak in een braadpan de chorizo zachtjes uit. Schep de kipkluifjes erdoor en bak in 4-5 min. lichtbruin. Bak de ui en tomaat 2 min. mee. Strooi de paprikapoeder en oregano erover en schenk ⅓ van de bouillon erbij. Laat de kipkluifjes zonder deksel in ca. 25 min. zachtjes gaar sudderen.
  • 3 Roer de paprika, sperziebonen en gele rijst door het kipmengsel. Schenk de rest van de bouillon erbij en laat de rijst in de open pan in nog 15-20 min. zachtjes gaar worden. Roer regelmatig en laat het vocht verdampen. Schep de garnalen door de paella en warm 2-3 min. mee. Snijd de peterselie fijn en strooi over de paella.

Rijke paella met kip en garnalen is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rijke cheesecake met perziken
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Gnocchi in rijke tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijke bramensoep met vers fruit
15 min- Nagerecht
Bekijk recept
Rijke groentequiche met geitenkaas
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept