Fruitsangria
3
sterren op basis van
4
stem(men)
person
8
timer
15 min
restaurant
-
link
Albert Heijn
print
Ingrediƫnten
1 liter rode druivensap
50 ml sinaasappellimonadesiroop
2 eetlepels citroensap
1 eetlepel limoensap
1 citroen (schoongeboend en in plakken)
1 limoen (schoongeboend en in plakken)
1 sinaasappel (schoongeboend en in plakken)
25 ijsklontjes
Bereiding
Druivensap, sinaasappelsiroop en citroen- en limoensap minimaal 1 uur in de koelkast koelen.
In grote (bowl)schaal druivensap, sinaasappelsiroop, 250 ml ijskoud water en citroen- en limoensap door elkaar mengen. Plakken citroen, limoen en sinaasappel en ijsblokjes toevoegen. Sangria in bowlglazen of kleine limonadeglazen serveren.
Fruitsangria is een recept van
Albert Heijn
Receptenzoeker
search
Dit vind je misschien ook lekker
Zomerse fruitsangria »
Fruitsangria Van Mallorca * * »
Zomerse fruitsangria »
Fruitsangria Van Mallorca * * »