Zalm in cava met kappertjes

6
15 min
Snack
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de zalmfilet in stukjes van 2 cm. Doe de stukjes in een schaal, schenk de cava erover en laat minimaal 1 uur in de koelkast marineren.
  • 2 Snipper de sjalotten, snijd de knoflook fijn en laat de kappertjes uitlekken. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de sjalotten 4 min. Voeg de knoflook toe.
  • 3 Neem de zalm uit de marinade en voeg toe. Bak de zalm in 3 min. gaar. Breng op smaak met peper en zout. Voeg de laatste minuut 100 ml marinade en de kappertjes toe.
  • 4 Snijd de peterselie fijn en de citroen in parten. Strooi over de zalm en serveer met een partje citroen. Steek in elk stukje zalm een prikker.

Zalm in cava met kappertjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade met jumbogarnalen, avocado en waterkers
10 min
Bekijk recept

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept