Kokosrijst met knoflookgarnalen

4
30 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de rijst in een pan met het water in 10 min. bijna gaar. Roer de kokosmelk erbij en zet de pan op een vlamverdeler op laag vuur. Laat de rijst 15 min. doorgaren met de deksel op de pan. Roer om met een vork. Was en snijd de prei in schuine ringen.
  • 2 Verhit de olie in een wok en roerbak de prei 2 min. Schep de prei uit de wok. Schep de garnalen erin en verwarm al omscheppend, zodat ze ontdooien. Voeg, zodra de saus ontdooid is, de tuinerwten toe en breng al roerend aan de kook.
  • 3 Voeg de prei en de mango toe en breng het gerecht al roerend aan de kook. Schep de kokosrijst door het mengsel in de wok. Serveer het gerecht in kommen of diepe borden.

Kokosrijst met knoflookgarnalen is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Antipasti gemengde vis
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Knoflookgarnalen
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Ross Dobson's Thaise knoflookgarnalen
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Knoflookgarnalen met pepertjes
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Thaise kip met spitskool en kokosrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip paniki met banaan en kokosrijst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kokosrijst met paksoi
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kokosrijst met rendang
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept