Pincho met paprikapuree

12
20 min
Snack
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pureer de paprika's met de knoflook en de paprikapoeder in de blender of keukenmachine. Verhit de olijfolie in een pan en bak het paprikamengsel in 10 minuten al roerend tot het een dikke puree wordt. Breng op smaak met zout en peper. Bestrijk de sneden brood met de paprikapuree en strooi de kaas en bosui erover. Maak steeds stapeltjes van 2 sneden en snijd elk stapeltje in vieren. Steek de pincho's vast met cocktailprikkers.

Pincho met paprikapuree is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde burgers met witlof en paprikapuree
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsfricandeau met romige paprikasaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde paprika-aardappelpuree
45 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Terrine van gerookte paling in kerriegelei
40 min Voorgerecht
Bekijk recept

Pincho met makreel
15 min Snack
Bekijk recept
Pincho met tonijnsalade
15 min Snack
Bekijk recept
Pincho met zalmroerei
15 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Stokjesbrood kaas met chutney
15 min Snack
Bekijk recept