Oosterse roerbak met boomstammetjes

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit 1 el olie in een braadpan en bak de boomstammetjes op laag vuur rondom bruin en gaar in ca. 20 min. Kook de mienestjes volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd de stelen en het groen van de paksoi in repen van 1 cm. Houd de stelen apart van het groen.
  • 2 Verhit de rest van de olie in een wok en fruit de ui 3 min. Voeg de paksoistelen en de paprika toe en roerbak 3 min. Voeg het paksoigroen, de cherry tomaten en de woksaus toe en breng al roerend aan de kook.
  • 3 Verdeel de mie over 4 diepe borden en schep de groentemix met saus erop. Snijd de boomstammetjes elk in 4 plakjes en leg ze erbij. Strooi er naar smaak wat peper en zout over.

Oosterse roerbak met boomstammetjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Lentestamppot met boomstammetjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boomstammetje met tomaten-bonensalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boomstammetjes Met Gehakt
20-30 min -
Bekijk recept
Turkse Pittige Boomstammetjes Met Gehakt
10-20 min -
Bekijk recept

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstepap onder een karamellaagje
35 min Nagerecht
Bekijk recept