Indonesische maaltijdkippensoep

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rijst koken volgens aanwijzingen op verpakking. Eieren in ca. 8 min. hard koken, laten schrikken met koud water en pellen. Eieren elk in 4 parten snijden. Knoflook pellen en fijnsnijden. Intussen wokolie verhitten en knoflook ca. 2 min. bakken. Wokgroenten toevoegen en ca. 3 min. meebakken. Basis voor kippensoep en 2 potten water toevoegen. Alles aan de kook brengen. Hamreepjes en ketjap toevoegen en soep doorwarmen. Naar smaak met zout en peper bestrooien. Soep over 4 borden verdelen en 1 el rijst en partjes ei erover verdelen. Rest rijst en gebakken uitjes erbij geven.

Indonesische maaltijdkippensoep is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Maaltijdkippensoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Groene kruidenmie met spitskool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indonesische ketjapmarinade
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Indonesische filet met rijst en satésaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roergebakken spitskool met pindasaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept