Minifocaccia met olijven

16
1uur-
Snack
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In kom broodmix met 3/4 dl lauw water en zwarte olijven tot elastisch deeg kneden volgens aanwijzing op verpakking. Deeg afgedekt op warme plaats ca. 40 minuten laten rijzen. Daarna oven voorverwarmen op 225 °C. Rozemarijnnaaldjes van takjes rissen. Bakplaat bekleden met bakpapier. Deeg in 16 gelijke balletjes verdelen. Aanrecht bestuiven met bloem en deeg heel dun uitrollen tot rondjes van ca. 5 cm. Rondjes op bakplaat leggen en dun bestrijken met olie. Plakjes groene olijven erop leggen. Zout en rozemarijn erover strooien. In midden van oven focaccia's in ca. 8 minuten knapperig en iets bruin bakken. Op rooster laten afkoelen.

Minifocaccia met olijven is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Hummus garni
5 min Snack
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pikante groene olijven
5 min Snack
Bekijk recept

Minifocaccia
60 min
Bekijk recept