Sardines in koriander-chilimix

6
10 min
Snack
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Citroen in dunne plakjes snijden en plakjes in vieren snijden. Peper wassen, schoonmaken en helft van zaadjes verwijderen. Peper in kleine stukjes snijden. In droge koekenpan ketoembar en karwijzaad ca. 1 minuut roosteren. Peperstukjes erdoor roeren. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Nog ca. 20 seconden al omscheppend meeroosteren. Sardines uit olie nemen en door warm kruidenmengsel wentelen. Stukjes citroen en verse koriander erover verdelen. (Eventueel serveren op crackers of in kleine slablaadjes.)

Sardines in koriander-chilimix is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Sperziebonenchili met gehakt
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vis-chili met kidneybonen en chorizo
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili Con Carne
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicaanse Kapucijnerschotel
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met sardinessaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwiches met rillette van sardines
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Sardinemousse met paprika's en limoen
35 min
Bekijk recept