Vegetarische burger in shoarmabroodje

4
15 min
-
3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Shoarmabroodjes in vieren snijden, opensnijden en in mandje leggen. Hamburgers in vieren snijden. Pesto en 1 el olijfolie mengen en hamburgerpuntjes hiermee aan beide kanten dun bestrijken. Op schaal leggen. In kom knoflook, yoghurt en mayonaise door elkaar roeren. Op smaak brengen met zout en peper. Rucola in schaaltje doen.
  • 2 In pannetje scheutje olijfolie verhitten en 1 of 2 burgerpuntjes knapperig bruinbakken, af en toe keren. Intussen 1 of 2 shoarmabroodjes onder gourmetgrill roosteren. Pitapuntjes vullen met wat rucola. Burgerpuntjes erin stoppen en wat knoflooksaus erover scheppen.

Vegetarische burger in shoarmabroodje is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Pita varkensfilet met groenten
15 min
Bekijk recept
Shoarmabroodje met pittig lamsvlees
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pitatoastje met paling
10 min
Bekijk recept
Shoarmabroodje met vegaballetjes
25 min Snack
Bekijk recept

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bietenrösti met vega-kipragout
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept