Gevulde broodbol met spinazie

8
25 min
-
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In wok olie verhitten. Spekreepjes in ca. 2 minuten knapperig bruin bakken. Pijnboompitten ca. 1 minuut meebakken. Spekjes en pijnboompitten op dikke laag keukenpapier laten uitlekken. In spekvet knoflook 30 seconden bakken. Spinazie in gedeelten toevoegen en op hoog vuur al omscheppend laten slinken. In zeef laten uitlekken en beetje laten afkoelen. Zo veel mogelijk vocht eruit drukken. In kom spek, pijnboompitten en kaas door spinazie mengen. Op smaak brengen met peper. Oven voorverwarmen op 225 °C. Topjes van broden afsnijden en bewaren. Broden voorzichtig uithollen. Broden vullen met spinaziemengsel. Kapjes er weer opzetten en in oven broden in 8-10 minuten afbakken. Warm of lauwwarm serveren.

Gevulde broodbol met spinazie is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept
Linzensalade met feta, kerstomaten en jonge spinazie
Lunchgerecht
Bekijk recept
Spinazie met spek & aardappel uit de oven
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept