Vegetarische chili met milde yoghurt

4
20 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Verhit de olie in een braadpan en bak de uien lichtbruin. Snijd de paprika in reepjes. Voeg de paprika toe en bak deze 5 minuten op middelhoog vuur mee (schep regelmatig om). Voeg de witte bonen met de gezeefde tomaten, komijn, oregano, zout en (versgemalen) peper toe. Stoof de chili 10 minuten met de deksel schuin op de pan op middelhoog vuur, zonder hem te laten koken. Schep de rijst met de chili in kommen en schep er de yoghurt op. Serveer direct.

Vegetarische chili met milde yoghurt is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kip in yoghurt met mangochutney
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappels met Griekse yoghurt
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Jamie Olivers geroosterde havermout met mango, blauwe bessen & yoghurt
10 min
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bietenrösti met vega-kipragout
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept