Pasta Mexicana

4
20 min
Hoofdgerecht
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pasta koken volgens gebruiksaanwijzing. Rode peper wassen en het steeltje eraf snijden. Halveer de peper in de lengte en verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten en snijd in reepjes. Bak in braadpan met antiaanbaklaag de vleesreepjes met peper ca. 5 min. Tomaatblokjes toevoegen en ca. 2 min. meewarmen.
  • 2 Halveer de avocado, schep het vruchtvlees uit de schil en snijd in stukjes. IJsbergsla schoonmaken, wassen en in reepjes snijden. Avocado mengen met olijvonaise en citroensap. Avocadosaus door sla scheppen. Vlees met saus door pasta scheppen. Pasta serveren met salade.

Pasta Mexicana is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Nacho-laagjesdip
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Paprika mexicana
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Albondigas Mexicana
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicana
0 min
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept