Gebakken taco's met sardines
4
sterren op basis van
6
stem(men)
person
4
timer
20 min
restaurant
Hoofdgerecht
link
Albert Heijn
print
Ingrediënten
1 zak gebroken sperziebonen (500 g)
1 ui
3 eetlepels zonnebloemolie
1 zakje taco seasoningmix (35 g)
2 blikjes sardines in olie (a 120 g)
1 pak soft taco's (8 stuks)
1 zakje gemalen belegen kaas (150 g)
4 eetlepels tacosaus mild (pot a 225 g)
Bereiding
Oven voorverwarmen op 200 °C. Sperziebonen in 6 min. beetgaar koken. Ui pellen en snipperen. In braadpan 2 el olie met ui 1 min. bakken. Sperziebonen 1 min. meebakken. Seasoningmix met 100 ml water toevoegen en 2 min. laten sudderen. Sardines laten uitlekken, in stukjes snijden en door sperziebonenmengsel roeren. Taco's uitspreiden op 2 bakplaten en bestrijken met rest van olie. Bonen-sardinesmengsel erover verdelen en uitstrijken. Bestrooien met kaas. Taco's (eventueel na elkaar) 10 min. bakken. Serveren met tacosaus. Lekker met salade van ijsbergsla met yoghurtdressing.
Gebakken taco's met sardines is een recept van
Albert Heijn
Receptenzoeker
search
Dit vind je misschien ook lekker
Gnocchi met sardinessaus »
Sandwiches met rillette van sardines »
Sardinemousse met paprika's en limoen »
Italiaanse broodsalade met sardines »
Gebakken appel en appelchips met ijs »
Gebakken rijst met ananas »
Gebakken schol met druivendressing »
Gebakken vis met honingworteltjes »