Kikkererwtenschotel met shoarmareepjes

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In wok olie verhitten en shoarmavlees hierin 5 min. roerbakken. Ui door vleesreepjes scheppen en 5 min. meebakken. Tomaat en kikkererwten toevoegen en geheel nog 3-4 min. verwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Shoarmabroodjes in broodrooster (of onder ovengrill) lichtbruin roosteren en elk in vier puntjes snijden. Yoghurt op smaak brengen met zout en peper. Kikkererwtenschotel over vier diepe borden verdelen. Yoghurt erop scheppen en garneren met rauwe paprikareepjes. Broodpuntjes ernaast serveren.

Kikkererwtenschotel met shoarmareepjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Shoarma met paprika en frites
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Midden-Oosterse andijviestamppot
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spruitjesstamppot met shoarma en knoflooksaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Shoarmaschotel
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kikkererwtenschotel met paddenstoelen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kikkererwtenschotel met pijlinktvis, tomaat & basilicum
Bekijk recept
Spaanse kikkererwtenschotel
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse Kikkererwtenschotel Met Lamsvlees
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept