Naansandwich met kerriesalade en ei

4
20 min
Lunchgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Grill voorverwarmen. Eieren in 8 min. hard koken. Naanbroden besprenkelen met water en op bakplaat onder grill schuiven en in 2 min. mooi bruin roosteren, halverwege keren. Eieren pellen en in plakjes snijden. Elk naanbrood voorzichtig overlangs halveren. Onderkanten bestrijken met kipkerriesalade. Koriander, plakjes ei en botersla erover verdelen. Bovenkanten erop leggen en elke naansandwich in 4 lange repen snijden.

Naansandwich met kerriesalade en ei is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolrijst met groente, gele curry en ei
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroerbakte aardappelschijfjes met champignons en ei
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zachtgekookt ei met soldaatje
10 min
Bekijk recept

Super naansandwich
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Super Naansandwich
10-20 min -
Bekijk recept
Super Naansandwich
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept