Naansandwich met kerriesalade en ei
3
sterren op basis van
3
stem(men)
person
4
timer
20 min
restaurant
Lunchgerecht
link
Albert Heijn
print
Ingrediƫnten
4 eieren
2 naanbroden (naturel (a 140 g))
125 g kip-kerriesalade
½ zakje verse koriander (grof gehakt)
½ zak botersla (a 100 g)
Bereiding
Grill voorverwarmen. Eieren in 8 min. hard koken. Naanbroden besprenkelen met water en op bakplaat onder grill schuiven en in 2 min. mooi bruin roosteren, halverwege keren. Eieren pellen en in plakjes snijden. Elk naanbrood voorzichtig overlangs halveren. Onderkanten bestrijken met kipkerriesalade. Koriander, plakjes ei en botersla erover verdelen. Bovenkanten erop leggen en elke naansandwich in 4 lange repen snijden.
Naansandwich met kerriesalade en ei is een recept van
Albert Heijn
Receptenzoeker
search
Dit vind je misschien ook lekker
Bloemkoolrijst met groente, gele curry en ei »
Geroerbakte aardappelschijfjes met champignons en ei »
Schorseneren met ham en ei »
Zachtgekookt ei met soldaatje »
Super naansandwich »
Super Naansandwich »
Super Naansandwich »