Bieflapje met olijven-groenterijst

2
15 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bieflapjes bestrooien met vleeskruiden. Olijven in plakjes snijden. Tomaatjes schoonmaken en halveren. In koekenpan helft van olie verhitten. Bieflapjes in 4-5 minuten bruinbakken. Rest van olie verhitten in andere (koeken)pan. Rauwkost op hoog vuur 1 minuut roerbakken. Tomaatjes en olijven 1 minuut meebakken. Rijst toevoegen en volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Vlees en groenterijst op bord scheppen. Braadvet even laten inkoken met 2 eetlepels water en pesto. Jus over rijst en vlees gieten.

Bieflapje met olijven-groenterijst is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gevulde paprika met Hüttenkäse
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktburgers met Hollandse groenterijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde pangasiusfilet met groenterijst
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Japanse groenterijst met yakitori
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Europese herfstsoep
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Goki Kuk
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfstsoep
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Bieflapjes Met Ui En Rozijnen
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept