Mediterrane kabeljauwquiche

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Deegplakjes uitspreiden en laten ontdooien. Peper halveren, zaadjes eruit schrapen en peper fijnhakken. Sinaasappel schoonboenen en helft van schil raspen (vrucht wordt niet gebruikt). In schaal marinade roeren van olie, rode peper, sinaasappelrasp, knoflook, kruiden, zout en peper. Kabeljauw erdoor scheppen en minstens 10 min. laten staan. Intussen oven voorverwarmen op 200 °C. Plakjes deeg op met bloem bestoven aanrecht op elkaar leggen en uitrollen tot ronde lap van 30 cm. Quichevorm bekleden met deeg en deeg aan randen goed aandrukken. In kom eieren loskloppen met room, 1/2 tl zout en peper. Kaas erdoor roeren. Eiermengsel op deegbodem schenken en kabeljauwblokjes met marinade erover verdelen. In oven quiche in ca. 30 min. goudbruin en gaar bakken. Quiche laten afkoelen. Afdekken met plasticfolie en tot gebruik gekoeld bewaren.

Mediterrane kabeljauwquiche is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauwquiche
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane Kabeljauwquiche
30-60 min -
Bekijk recept
Mediterrane Kabeljauwquiche
30-60 min -
Bekijk recept
Mediterrane Kabeljauwquiche
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane pastaschotel met Chaumes
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept