Sardine-tomatenquiche met ui

3 sterren op basis van 3 stem(men)

person 4 timer 15 min restaurant Hoofdgerecht link Albert Heijn print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Oven voorverwarmen op 200 °C. Vorm met deeg bedekken en stevig aandrukken. Met vork gaatjes in bodem prikken. Uien pellen en in ringen snijden. Olie in grote koekenpan verhitten. Hierin uien met paprikapoeder 4 min. bakken. Eieren loskloppen met gezeefde tomaten en naar smaak zout en peper toevoegen. 8 kleine takjes peterselie apart houden. Rest peterselie boven eimengsel fijnknippen. Uien toevoegen en goed mengen. Vorm met eimengsel vullen. Sardinefilets op vulling leggen en beetje indrukken. Quiche midden in hete oven zetten en in ca. 30 min. gaar en stevig laten worden. Oventemperatuur na 15 min. verlagen naar 180 °C. Quiche beetje laten afkoelen en in 8 punten snijden. Over 4 borden verdelen. Op elke punt takje peterselie leggen.
Sardine-tomatenquiche met ui is een recept van Albert Heijn

Receptenzoeker