Mediterraan meergranenbrood

15
10 min
Snack
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pijnboompitten in droge koekenpan snel goudbruin roosteren en op bord laten afkoelen. Bakblik achtereenvolgens vullen met 250 ml water, pesto, broodmix, tomaatjes, olijven en pijnboompitten. Broodmachine inschakelen op programma voor zoet brood.

Mediterraan meergranenbrood is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Stevige ham-kaas tosti
- 10 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Meergranentosti met rookvlees
15 min
Bekijk recept
Meergranen boterham met rookvlees & kappertjes
10 min Snack
Bekijk recept

Gevulde tomaten met mediterrane filets
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterraan stoofvlees met pesto
115 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische filets met groene pepersalsa
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Andijvie met citroen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept