Krokante sesamgarnalen met mango-muntchutney

10
25 min
Snack
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat in de keukenmachine de chutney kort gladdraaien. Meng de munt erdoor. Verhit de olie tot ca. 160 °C. Strooi de bloem in een diep bord. Klop het ei los met een scheutje water. Meng in een diep bord het paneermeel met het sesamzaad. Besprenkel de garnalen met citroensap. Wentel de garnalen eerst door de bloem en daarna door het ei. Rol de garnalen vervolgens door het paneermeel-sesammengsel, zodat een stevig korstje ontstaat. Frituur telkens een aantal garnalen in ca. 1 minuut goudbruin. Laat ze uitlekken op keukenpapier. Serveer met de mango-muntchutney.

Krokante sesamgarnalen met mango-muntchutney is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Linzensalade met makreel en muntchutney
25 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Ananas-muntchutney
45 min Voorgerecht
Bekijk recept
Sesamgarnalen Met Pittige Muntchutney
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Papadums Met Koriander-muntchutney
0-10 min -
Bekijk recept

Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Crème brûlée
180 min- Nagerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Muesli-ijstorentjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept