Halloumi met oregano en limoen

6
10 min
Snack
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Grill voorverwarmen op hoogste stand. Grillplaat invetten met 1/2 eetlepel olie. Haloumi in 6 gelijke plakjes snijden. Shoarmabroodjes elk in 3 driehoekjes snijden. In koekenpan 2 eetlepels olie verhitten en brooddriehoekjes in ca. 3 à 4 minuten lichtbruin en krokant bakken, af en toe keren. Blaadjes oregano van takjes nemen. Blokjes kaas op grillplaat onder grill schuiven. Kaas 1 à 2 minuten roosteren, tot kaas begint te smelten. Kaas op shoarmadriehoekjes leggen en bestrooien met oregano en paprikapoeder. Limoen uitpersen en shaormadriehoekjes hier licht mee bedruppelen. Direct serveren.

Halloumi met oregano en limoen is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geglaceerde worteltjes
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Cappucino van rode vruchten met gemberroom
15 min- Nagerecht
Bekijk recept

Salade van halloumikaas en gegrilde vijgen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lenteslaatje met licht geroosterde bulgur en gegrilde halloumi
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gratin van zoete aardappelen met halloumi en zaden
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brochettes voor lekkerbekken
Snack
Bekijk recept