Trottole met worst en boerenkool

4
15 min
Hoofdgerecht
4 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de ui in parten, de knoflook fijn en de venkel in dunne plakjes. Bekleed een bakplaat met bakpapier en verdeel de ui en venkel erover. Meng in een kom 3 el olie met de knoflook en oregano en besprenkel de groenten hiermee. Rooster de groenten in ca. 25 min. gaar.
  • 2 Kook ondertussen de boerenkool in water met zout in 10 min. gaar. Snijd de worstjes in stukken van 2 cm. Verhit de rest van de olie in een hapjespan en bak het vlees in 5 min. gaar. Giet de boerenkool af en voeg toe aan de worst. Voeg peper en zout toe.
  • 3 Kook de trottole pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep de pasta in een schaal. Meng de geroosterde groenten en de boerenkool-met-worst erdoor. Bestrooi met chilipeper naar smaak.

Trottole met worst en boerenkool is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met boerenkool en gedroogde tomaat
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerenkoolpasta met kipsaucijs
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roerei met paprika en boerenkool
15 min
Bekijk recept
Traditionele boerenkoolstamppot
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pasta met aubergine
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta alla Norma
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met ricotta
15 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Pasta trottole met Italiaanse gehaktsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept