Italiaanse pasta-tomatensalade

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de farfalle volgens de aanwijzingen op de verpakking, spoel daarna de pasta in een vergiet onder koud water.
  • 2 Pers de knoflook. Klop een dressing van het citroensap, de knoflook en de olie en breng op smaak met peper en zout. Schaaf de kaas in grove stukjes. Snijd de ui in dunne halve ringen. Snijd de trostomaten in partjes.
  • 3 Meng de pasta, dressing, kaas, ui, tomaten en slamelange door elkaar en serveer dit op diepe borden. Maal er naar smaak nog wat peper over.

Italiaanse pasta-tomatensalade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vistaart
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle risotto met groene asperges
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept