Romige krabrisotto met doperwten

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng 750 ml water aan de kook en los er de bouillontabletten in op. Kook de doperwten in een flinke laag water met wat zout in 8 min. beetgaar. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de uien 1 min. Voeg de risotto toe en bak 1-2 min. mee, tot de korrels glanzen en glazig zijn.
  • 2 Voeg 250 ml hete bouillon toe en roer tot de risotto de bouillon heeft opgenomen. Voeg vervolgens steeds een flinke scheut bouillon toe en roer tot de risotto de bouillon heeft opgenomen. Kook de risotto zo in 15-20 min. beetgaar.
  • 3 Voeg de doperwten, de roomkaas en de surimi toe en warm 1 min. mee. Breng op smaak met peper en zout. Serveer de krabrisotto met doperwten in 4 diepe borden.

Romige krabrisotto met doperwten is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van doperwten met munt
20 min
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Kruidige erwtjesspread
20 min-
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept